huwelijksfotograaf Lokeren

Mijn doel?

Jullie ontroeren én laten lachen met de beelden van jullie huwelijk.

Jullie gaan trouwen?

Alvast gefeliciteerd met jullie plannen en succes met alle voorbereidingen. Ik kan jullie alvast helpen met een toch wel belangrijk puntje op jullie todo lijst: het vinden van een trouwfotograaf!

Tenminste, als we jullie hetzelfde denken over welke foto’s jullie nu écht willen op jullie huwelijk als mij. Ik hou bijvoorbeeld echt niet van stijve foto’s en probeer op jullie huwelijk zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Geen geforceerde glimlach, maar échte momenten. Een lach, een traan, een gekke situatie, oprecht geluk, opvallende details,… Ik geef jullie graag een mix van alle soorten momentjes op een huwelijksdag.

Ook tijdens de fotoshoot – een aan te raden rustmomentje voor jullie – ga ik spontaan te werk. We gaan samen naar een mooi plaatsje en ik werk op een ongedwongen manier. Jullie mogen praten, lachen, knuffelen en kussen (dat wordt zelfs aangemoedigd!), jullie dag bespreken, gek doen,…

Ik ga jullie zeker niet vragen om in de lens te kijken maar ga voor eerlijke, intieme beelden en zorg dat jullie je op je gemak voelen.

Het liefst fotografeer ik een huwelijk op maat van jullie. Het is jullie speciale dag, dus dat mag er ook aan te zien zijn!

Hadden jullie liever een middagfeest, een fuif of een festival? Heb je liever geen lang wit kleed aan maar kies je liever voor iets anders? Hebben jullie geen nood aan recepties voor mensen die jullie niet echt kennen maar vieren jullie liever alleen met de mensen die ertoe doen? Nemen jullie je hond(en) graag mee op de fotoshoot en/of tijdens het feest? Of houden jullie niet zo van alle aandacht en zeggen jullie je geloften liever alleen tegen elkaar; zonder dat iedereen ze hoort? Maken jullie er graag een verrassing van en trouwen jullie op de eerste verjaardag van jullie kind? Gebruiken jullie liever een broccoli in plaats van een bloemenboeket? Of laten jullie liever foodtrucks komen in plaats van een 5-gangenmenu voor te schotelen? Skippen jullie de openingsdans liever om meteen te feesten of laten jullie liever een band spelen? … DOEN! 

Ikzelf trouwde in 2022 en koos samen met mijn man resoluut voor enkele van bovenstaande dingen. De andere kreeg ik al te zien bij klanten van mij, geweldig vind ik dat, zo jullie eigen draai aan een trouwdag geven!

Wil je weten hoe ik trouwde? Bekijk het hier!

Ik kan jullie vooral ook aanraden om te doen waar jullie zelf een goed gevoel bij hebben. Iedereen gaat wel een mening hebben maar het is jullie dag, jullie vieren jullie liefde voor elkaar en dan mag het toch ook wel zijn zoals jullie dit willen, niet? 😉 Een huwelijk moet niet perfect zijn zoals in de boekjes of op Pinterest, het moet vooral jullie dag zijn, jullie moment!

Met mijn foto’s wil ik ervoor zorgen dat jullie een zo goed mogelijk beeld hebben van hoe jullie dag eruit zag. Ik probeer alle momentjes te vangen waardoor jullie na de dag waar jullie zo lang naar uitgekeken hebben nog heel wat mooie herinneringen hebben die eeuwig meegaan.

Ik wil ervoor zorgen dat jullie met plezier terugkijken en eventueel nog een traantje wegpinken ook! Ik wil dat jullie op een druilerige dag gezellig samen in de zetel kunnen gaan zitten met een mooi album. Want zeg nu zelf, dat heeft toch meer dan alles op een scherm zien, niet?

Spreekt het bovenstaande jullie aan? Scroll dan zeker verder en stuur mij alvast een mailtje voor een kennismakingsgesprek!

 

Wanneer boek je mij beter niet?

Ik ben ervan overtuigd dat de beste foto’s er komen als we allemaal op de juiste golflengte zitten. Heb je dus liever enkel picture perfect foto’s waarbij iedereen mooi naar de camera lacht en je kledij perfect ligt? Ben je fan van klassieke trouwfoto’s? Hechten jullie minder belang aan documentaire fotografie maar hebben jullie liever alles geposeerd? 

Dan vrees ik dat we niet gaan matchen en kijken jullie beter naar een andere fotograaf want alleen als de verwachtingen van mij en jullie hetzelfde zijn creëren we de mooiste herinneringen.

spontane trouwfotografie

trouwfotografie details

trouwfotografie holebi koppel

grappige trouwfoto's

trouwfotograaf Zele klaarmaken

trouwfotograaf Zele

trouwfotograaf zwartwit

alternatief huwelijk Gent

trouwfotograaf Zele

trouwfotograaf Berlare

trouwfotograaf Oost-Vlaanderen

trouwfotograaf Lokeren

trouwfotograaf Berlare

trouwfotograaf Lokeren

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

alternatief huwelijk Gent

122 122
Huwelijksfotograaf Lokeren

1.

Ben & Rani

Wat mijn koppels zeggen:

"Heel tevreden met de fotocollage van onze trouw! Lies heeft oog voor detail, maar ook oog voor de momenten die er echt toe doen. Ze neemt foto's uit originele hoeken, de afwerkingsgraad is heel goed en alles verloopt in een ongedwongen sfeer: alles kan en alles mag! Perfecte fotografe voor mensen die niet al te graag 'gemaakt' staan te poseren, maar gewoon willen genieten van hun dag en achteraf de mooiste herinneringen krijgen!"

herinneringen aan Een onvergetelijke dag

waarbij Lies opvallend/onopvallend aanwezig is.

- Timothy & Natasja

Fotograaf Huwelijk Waasmunster

2.

Laura & Arnout

"Lies heeft het talent om zich onopvallend tussen de gasten te begeven om zo fijne, kleine momenten vast te leggen. Evengoed hebben we nu beelden van alle belangrijke dingen van onze trouwdag. Allemaal ongelooflijk mooie foto’s vol prachtige herinneringen! Als koppel staan we zelf niet graag voor de camera maar bij Lies waren wij op ons gemak tijdens de koppelshoot. Geen druk, geen ‘gemaakte’ poses, maar eerlijke, spontane, intieme beelden tussen ons. Prachtig! Bedankt Lies!"

Trouwfotograaf Dendermonde

3.

Yves & Katrien

"Waar te beginnnen? Al van vrij vroeg in het planningsproces zat Lies meteen mee op de mentale trein en hielp ons om het verrassingselement van onze geheime trouw verder uit te werken.

De hele dag door ving ze onze meest kwetsbare momenten; zelfs in uitdagende omstandigheden (buiten, 's nachts, in het donker).

Haar foto's zijn zoveel meer dan een momentopname, ze vertellen echt mee het verhaal van de mooiste dag uit ons leven. Dankzij deze prachtige beelden van deze prachtfotografe, kunnen we erop vertrouwen dat onze emoties niet zullen vervlakken en steeds weer zullen heropflakkeren als we deze mooie aandenkens bekijken. We love you, Lies!"

fotoalbum huwelijk

Prijzen

Omdat ik graag een verhaal vertel, starten pakketten vanaf 6 uur fotografie.

Je kan kiezen uit verschillende pakketten en upgraden kan uiteraard altijd!

Elk pakket is inclusief:

- een huwelijksalbum van 20x20 met jullie favoriete foto's

- een online gallerij met alle foto’s zodat je deze makkelijk kan delen met vrienden en familie

- mijn enthousiasme en inzet gedurende de hele dag

- een preview van enkele foto’s binnen de week na jullie huwelijk

- btw & de kilometervergoeding binnen België

Extra's:

- upgrades naar andere fotoalbums

- bijbestellen van ouderalbums

- aan de online gallerij is een winkel gekoppeld waar jullie heel wat leuke prints kunnen bestellen

* extra uren fotografie aan €150 per uur

pakketten

trouwfotograaf Zele
trouwfotograaf Zele

"episch avontuur"

"liefdesverhaal"

"Kortverhaal"

Plan je een eerder kort maar krachtig huwelijk?

Dan is dit de ideale formule voor jullie!

Jullie meest belangrijke momenten als een mooi verhaal!

Mis geen enkel moment; fotografie vanaf het klaarmaken in de vroege uurtjes tot de openingsdans en de zotte dansmoves!

€ 1750 voor 6 uur*

€ 2300 voor 10 uur*

€ 2800 voor 14 uur*

Ik als jullie fotografe in 4 stappen

01.

02.

Eerste kennismaking

Jullie zijn overtuigd en willen boeken?

Mijn stijl spreekt jullie aan en jullie denken erover om voor mij te kiezen als fotografe?

Superleuk!

Stuur mij eerst een mailtje om te kijken of jullie datum nog vrij is en indien dit het geval is kunnen we eventueel een kennismakingsgesprek inplannen bij mij thuis om te zien of we op dezelfde golflengte zitten.

Da's nog leuker om horen!

Na het betalen van een voorschot is de boeking compleet en dan is het aftellen naar jullie grote dag. Ik spreek graag nog eens af, zo'n maand voor jullie huwelijk, om alles nog eens goed te overlopen. Uiteraard kunnen jullie mij ook steeds bereiken als jullie nog vragen hebben.

03.

04.

Na jullie huwelijk

Jullie huwelijksdag is daar eindelijk!

Na jullie trouw begint het werk nog maar voor mij; ik probeer binnen de week een kleine preview online te plaatsen, zodat jullie deze eventueel al kunnen delen op social media en al iets kunnen zien. Daarna begin ik aan het selecteren, bewerken en afwerken van jullie foto's. Deze krijgen jullie te zien in jullie online galerij en kan je delen met al jullie vrienden & familie.

Wanneer jullie even de tijd genomen hebben bespreken we samen wat jullie wensen voor jullie huwelijksalbum en zorg ik ook voor een tastbare herinnering!

Ik ben aanwezig op de afgesproken uren en probeer vooral een stille getuige maar ook een vriendin te zijn op jullie dag.

Ook tijdens de shoot probeer ik jullie op een zo ongedwongen manier mogelijk te begeleiden, zodat we de mooiste herinneringen maken!

Wij willen jou als fotograaf!

tijm