Huwelijk

Mijn doel? Het mooiste verhaal vertellen van jullie droomhuwelijk!

Jullie gaan trouwen? Alvast gefeliciteerd met jullie plannen en succes met alle voorbereidingen! 

Ik kan jullie alvast helpen met een toch wel belangrijk puntje op jullie to-dolijst: het vinden van een trouwfotograaf! Tenminste, als we de juiste klik hebben. Net zoals elk huwelijk anders is, werkt elke fotograaf ook verschillend. Ik houd bijvoorbeeld echt niet van stijve foto’s en probeer op jullie huwelijk zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Geen geforceerde glimlach, maar échte momenten. Een lach, een traan, een gekke situatie, oprecht geluk, opvallende details,… Daar word ik blij van en dat documenteer ik maar al te graag!

Lies heeft het talent om zich onopvallend tussen de gasten te begeven om zo fijne, kleine momenten vast te leggen op spontane foto’s. Maar evengoed hebben we nu beelden van alle belangrijke dingen van onze trouwdag. Allemaal ongelooflijk mooie foto’s vol prachtige herinneringen! Als koppel staan we zelf niet graag voor de camera maar bij Lies waren wij op ons gemak tijdens de koppelshoot. Geen druk, geen ‘gemaakte’ poses, maar eerlijke, spontane, intieme beelden tussen ons. Prachtig! Bedankt Lies!

Laura & Arnout

Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen
Huwelijksfotografie Lokeren
huwelijk Zele
huwelijksfotograaf Halle
Huwelijksfotografie Oost-Vlaanderen
Trouwfotograaf Dendermonde
Huwelijksfotograaf Lokeren
Huwelijksfotograaf Lokeren
Huwelijk Berlare
Huwelijksfotograaf Gent
Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen
Trouwfotograaf Zele
Huweijksfotografie Lokeren
Trouwfotograaf Gent
Trouwreportage
Huwelijksfotograaf Wetteren
trouwfotograaf
Huwelijksfotograaf Brugge
Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen
Trouwen Zele
Trouwfotografie Lokeren
Trouwfotografie Dendermonde
Fotograaf Oost-Vlaanderen
Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen
Trouwfotograaf Hamme
huwelijksfotograaf met humor
Trouwfotografie Zele
huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen
Trouwfotograaf Zele
Huwelijksfotografie Oost-Vlaanderen
trouwfotograaf zele lokeren fotograaf
Huwelijksfotograaf Gent
Fotograaf Zele
Huwelijskfotografie Zele
Trouwfotograaf Wachtebeke
Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen
huwelijksfotograaf Zele
Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen Huwelijksfotografie Lokeren huwelijk Zele huwelijksfotograaf Halle Huwelijksfotografie Oost-Vlaanderen Trouwfotograaf Dendermonde Huwelijksfotograaf Lokeren Huwelijksfotograaf Lokeren Huwelijk Berlare Huwelijksfotograaf Gent Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen Trouwfotograaf Zele Huweijksfotografie Lokeren Trouwfotograaf Gent Trouwreportage Huwelijksfotograaf Wetteren trouwfotograaf Huwelijksfotograaf Brugge Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen Trouwen Zele Trouwfotografie Lokeren Trouwfotografie Dendermonde Fotograaf Oost-Vlaanderen Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen Trouwfotograaf Hamme huwelijksfotograaf met humor Trouwfotografie Zele huwelijksfotograaf Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen Trouwfotograaf Zele Huwelijksfotografie Oost-Vlaanderen trouwfotograaf zele lokeren fotograaf Huwelijksfotograaf Gent Fotograaf Zele Huwelijskfotografie Zele Trouwfotograaf Wachtebeke Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen huwelijksfotograaf Zele

Jullie huwelijk moet vooral op maat van jullie zijn: het is jullie speciale dag en jullie moeten je dus vooral goed in je vel voelen. Is dat een trouw met heel veel vrienden & familie of juist iets heel intiems met enkel de mensen die heel dicht bij jullie staan? Ik fotograaf ze even graag!

Als jullie ook een fotoshoot met jullie twee willen, werk ik heel ongedwongen. Jullie mogen lachen, praten, elkaar knuffelen en kussen (dat wordt zelfs aangemoedigd!)… Ik ga jullie zeker niet vragen om in de lens te kijken maar ga voor eerlijke, intieme beelden en zorg dat jullie je op je gemak voelen.

fotoreportage Oost-Vlaanderen

Spreekt dit jullie aan? Dan zijn jullie vrijblijvend welkom bij mij thuis in Lokeren om kennis te maken (en mijn honden & katten aandacht te geven) en indien het dan ook echt klikt tussen ons – ik ga jullie namelijk een hele dag volgen – kunnen we de boeking definitief maken met een contract een een voorschot. Een maand voor jullie huwelijk spreken we dan nog eens af om jullie dag volledig te overlopen. Uiteraard sta ik tussendoor steeds klaar om jullie vragen te beantwoorden!

Wij komen graag eens langs!

“Een onvergetelijke dag waarbij Lies opvallend/onopvallend aanwezig is. Input wanneer nodig en ze verdwijnt in de massa waarbij ze prachtige spontane foto’s levert. Zeer tevreden van het eindresultaat, fantastisch mooie herinneringen voor het leven dankzij Lies.”

Timothy & Natasja

Tijdens jullie huwelijk begeef ik mij vooral op de achtergrond, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Ik probeer heel wat kleine momentjes vast te leggen maar sta er uiteraard ook om alle grote momenten vast te leggen! Zo hebben jullie een zo compleet mogelijk verhaal van jullie dag. Tussendoor ga ik er graag even met jullie tussenuit voor de koppelfoto’s: ik zie dit graag als een moment van ontspanning voor jullie en ga hoogstens zeggen waar jullie moeten staan en dat jullie elkaar zéker een knuffel of een kus mogen geven 😉

Aangezien ik graag het hele verhaal van jullie huwelijk vertel ben ik er graag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bij maar jullie kunnen mij al vanaf 6 uur fotografie boeken.

Na jullie huwelijk zit mijn werk er zeker nog niet op. Ik probeer de volgende dag al een kleine preview online te zetten. De volledige trouwreportage krijgen jullie binnen de 5 weken in een online gallerij. Aangezien ik jullie graag ook iets tastbaars geef maak ik ook een album met jullie mooiste beelden.

Wij willen jou als trouwfotograaf!

Als er 1 ding is dat ik absoluut niet graag doe, is het foto’s laten nemen. Vaak awkward, te geforceerd, onflatterend… Maar bij Lies voelde het heel comfortabel, ze luisterde, dacht mee, zocht alternatieven en was heel relaxed om mee te werken. Ze loopt geruisloos rond maar heeft stiekem toch alles vastgelegd. De foto’s waren een plezier om te doorpluizen!

Lotte & Thomas
trouwfotograaf Oost-Vlaanderen
Prijzen huwelijksfotografie*
Prijzen starten vanaf € 1400 voor 6 uur fotografie
Inbegrepen
– een trouwalbum met al jullie favoriete foto’s
– een online gallerij met alle foto’s zodat je deze makkelijk kan delen met vrienden en familie
– de kilometervergoeding binnen België
– mijn enthousiasme en inzet gedurende de hele dag
– een preview van 5 foto’s binnen de 48 uur
– de volledige reportage binnen de 5 weken
Extra’s
Uiteraard kunnen jullie mij ook langer boeken, vraag gerust naar meer info!
Andere formaten/meerdere huwelijksalbums en ouderalbums zijn zeker mogelijk.
Via de online gallerij kunnen jullie en je gasten prints bestellen van jullie favoriete foto’s.
* Een kleiner huwelijk gepland in deze vreemde tijden? Stuur gerust een berichtje en ik geef jullie een offerte op maat.

Willen jullie al eens echt ervaren wat het is om voor mijn lens te staan en/of hebben jullie foto’s nodig voor jullie huwelijksuitnodiging? Dan raad ik jullie aan om een verlovingsshoot te boeken! Deze shoot kost € 150, we trekken er een uurtje op uit en ik bezorg jullie de leukste beelden in een online gallerij. De ideale voorbereiding voor jullie grote dag! Meer info kan je vinden onder portret.

Reserveer jullie dag

Bekijk hier mijn recente huwelijksreportages:

image/svg+xml

Menu

Follow me

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Recente berichten