Over Mij

Ik ben Lies, woon in Lokeren met mijn vriend Bjarne, twee katten Wasabi & Voltie en twee honden Django & Pivo. Als ik niet aan het werk ben vertoef ik graag in ons permacultuurtuintje waar we veel eetbare planten staan hebben. Verder hou ik van lekker plantaardig koken en eten alsook van een goed biertje. Ik ben graag thuis maar trek er ook graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken of vrienden te ontmoeten. Je kan mij ook nog geregeld op een optreden spotten.

Toen ik aan mijn opleiding fotografie begon had ik nooit verwacht dat ik huwelijks- en portretfotografe ging worden. Mijn voorkeur ging naar documentairefotografie want ik wist namelijk écht niet hoe ik mensen moest laten poseren. Later leerde ik dat je helemaal niet moet zeggen wat mensen moeten doen om mooie portretfoto’s te krijgen, gelukkig maar! Ik probeer al mijn werk te benaderen als een reportage, waarin ik soms even zeg waar je ongeveer moet staan als het om portretten gaat, maar voor de rest mogen mensen gewoon zichzelf zijn, dat is ook het mooiste! Voor mij geen stijve portretten, maar échte emoties. Geef mij er ook maar wat humor, rock-‘n-roll en fijne details bij, da’s helemaal mijn ding! Een huwelijk zie ik dan ook als een reportage, eentje van één van de mooiste dagen van jullie leven met al zijn emoties, mooie, ontroerende, momenten en ook heel grappige situaties!

Voor ik de passie van fotografie te pakken kreeg was ik ook al bezig met ontwerpen en dit blijf ik ook nog steeds heel graag doen, dus dat neem ik er ook graag nog bij. Ik maak voornamelijk geboortekaartjes en uitnodigingen, maar affiches en hele huisstijlen ontwerp ik ook enorm graag!

Contacteer mij →

image/svg+xml

Menu

Follow me

My Instagram

Blog