day in the life reportages

We maken vaak enkel foto’s van de grote gebeurtenissen in ons leven, maar ook die kleine momentjes zijn even kostbaar en verdienen zeker ook mooie beelden! Bij een day in the life reportage kom ik langs bij jullie thuis, of ga ik mee op gezinsuitstap en documenteer ik jullie zoals jullie echt zijn. Jullie moeten helemaal niet poseren! Ik probeer mij zo onzichtbaar mogelijk te maken, om zo te kunnen fotograferen hoe jullie zijn als gezin of koppel. Zo hebben jullie ook van deze momenten foto’s om te koesteren.

Wat moeten wij dan doen?
Vooral jezelf zijn! Jullie mogen spelletjes spelen, naar de speeltuin gaan, met de hond gaan wandelen, de kinderen in bad steken, verhaaltjes voorlezen, koken,… Kortom: jullie bezighouden met dagdagelijkse dingen waar jullie samen van kunnen genieten!

reportage met kat en baby

mama en kind foto's

baby mama foto's

baby in bad foto detail

reportage familie uitstap

baby in bad gezinsfoto

baby bad fotoreportage

familiefeest foto's

baby papa tuut fotografie

foto's aan zee

fotoreportage Oost-Vlaanderen

fotoreportage Oost-Vlaanderen

spontane foto's Zele

foto baby en hond

fotoreportage Oost-Vlaanderen

foto's doop

fotoreportage Oost-Vlaanderen

foto's baby bad

fotoreportage zee

fotoreportage Oost-Vlaanderen

grappige foto's baby

spontane foto's gezin

spelen met mama fotografie

foto's thuis met kinderen

ongedwongen foto's van momenten

foto's met baby reportage

fotoreportage Oost-Vlaanderen

foto wenend kind reportage

het leven zoals het is

foto moeder en kind

spontane foto's Zele

31 31

Wanneer boeken we best een gezinsreportage?
Elke moment is goed voor een fotoreportage, maar ik raad jullie vooral aan om eentje te boeken als jullie een pasgeboren baby hebben: ikzelf hou helemaal niet van die studiobeelden met attributen, maar vind het wél heel belangrijk om die eerste momentjes vast te leggen: de baby in bad doen, eten geven, knuffelen in de zetel, zelfs de pamper verversen,… Stuk voor stuk kostbare herinneringen die zeker goede foto’s verdienen. En zo gaan we verder; elk levensjaar verdient foto’s waar je binnen 10, 20 of 30 jaar met plezier naar terugkijkt. Foto’s van jullie kinderen die zich uitleven in de speeltuin, van je kind dat leert fietsen, foto’s met jullie honden,…

Je kan zo’n reportage trouwens ook boeken voor een communiefeest/lentefeest, een babyborrel, een jubileum, een verjaardagsfeest, een vriendinnenweekend,… elke kleine of grote gelegenheid is goed voor mooie foto’s!

Ik wil zo'n reportage!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.