Communiefoto’s in Berlare – Manou-Élise

25/01/2022

Ik krijg vaak verlegen kinderen (of jongvolwassenen 😉 ) voor mijn lens en ‘t is heel fijn om ze dan te zien openbloeien en te zoeken naar wat werkt. Maar soms krijg ik ook mensen zoals Manou-Élise om te fotograferen… En dan moet ik eigenlijk niet veel doen!

Manou-Élise kende zelf heel wat poses – danku TikTok :’ ) – en deze shoot ging echt vanzelf.
Ikzelf en veel van mijn klanten kunnen niet echt spontaan lachen naar de camera (en da’s helemaal ok!), maar Manou had er geen problemen mee!

We besloten om foto’s te nemen aan het donkmeer; eerst enkele stoerdere foto’s met strakke achtergronden en daarna hadden we nog tijd om de bloemen op te zoeken. Dat was toch een van de voordelen aan die uitgestelde communies vorig jaar: tussen een weelde aan kleur kunnen fotograferen! En de zon! Die was er ook echt die dag. Al straalde Manou-Élise misschien nog net iets meer!

Bedankt Manou-Élise voor de leuke shoot!

De communies dit jaar zullen waarschijnlijk met nog iets minder bloemen zijn, maar hopelijk met evenveel zon. De kinderen voor mijn lens, daar twijfel ik niet aan – dat zullen toppers zijn! Ik begin te fotograferen vanaf maart dus je boekt best op tijd als je zeker wil zijn van je plaatsje.

Bekijk hier meer info & foto'sIk ontvang graag een brochure!

Hoe ga jij te werk?Contacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT