Communieshoot in Moorsel – Vincent

01/02/2022

Op een mooie zomeravond trok ik naar Moorsel voor een fotoshoot met Vincent. Zelf was ik er nog nooit geweest maar zijn mama vertelde me dat het een locatie was met veel bomen en enkele leuke betonnen muren – daar zeg ik geen nee tegen! Ook de hond zou meekomen, ik was dus helemaal enthousiast want dieren zijn steeds welkom en zorgen toch ook voor wat extra sfeer.

Vincent die heeft een superschattige lach én hij klimt graag in bomen. Ik liet hem dus vooral doen waar hij zin in had; hij kende het daar goed en had zo zijn favoriete bomen. Af en toe vroeg ik hem wel om even ergens anders te gaan staan – om toch nog eens een andere achtergrond te hebben 😉 en dat deed hij dan toch ook even met veel plezier, waarna hij meestal terug begon te klimmen. Zalig om hem zo blij te zien wel!

Of er ook enkele gezinsfoto’s bij konden zijn? Natuurlijk! Die kunnen uiteraard ook even, dan hebben jullie als gezin ook een mooi herinnering.

Na het bomenklimmen gingen we even op een klein trapje zitten voor wat close-ups en daarna mocht Vincent nog wat fietsen – we sloten af met nog enkele foto’s met de hond. Ik ben alvast blij dat ik de uitstap naar Moorsel eens maakte want daar is het ook heel leuk om fotgraferen. Bedankt Vincent, ik vond het superleuk om je te leren kennen!

Bekijk hier meer info & foto'sIk ontvang graag een brochure!

Hoe ga jij te werk?Contacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT