Communieshoot in Verbeke Foundation – Stan

16/02/2022

In een ver verleden speelde ik vaak buiten met Stan’s papa: we woonden namelijk in dezelfde straat en voetbalden samen en speelden in het veld dat toen nog tussen onze huizen lag. En vorig jaar kreeg ik dan een berichtje van hem: zijn zoon deed zijn communie en hij wou dat ik foto’s nam. ‘k Vond het superleuk om hem & zijn zoontje nog eens terug te zien na al die jaren!

We kozen voor een shoot in Verbeke Foundation. Nog steeds een populaire locatie en ik geef jullie geen ongelijk!
Ik hou ervan om daar te fotograferen; ‘t is een mooie mix van kunst waar de kinderen zich bij kunnen amuseren én we hebben ook nog wat groen in de foto’s.

De zon scheen heel goed, dus ik kon mij ook nog uitleven met het spelen met licht & schaduw. Altijd fijn!

Stan was in het begin een beetje verlegen maar kwam snel los toen hij mocht spelen en gek mocht doen. Zijn papa kon ook heeeeel goede mopjes vertellen (ahum) dus dat hielp natuurlijk ook!

Stan mocht gewoon zichzelf zijn en ja… Daar hoorde blijkbaar ook eens een vuil gezicht bij. Toch wel een van mijn favoriete foto’s omdat het hem zo typeert!

Mijn eerste communieshoot in Verbeke Foundation is dit jaar al op 5 maart en er zijn nog plaatsjes vrij: ‘t is voor de snelle beslissers! 😉

Bekijk hier meer info & foto'sIk ontvang graag een brochure!

Hoe ga jij te werk?Contacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT