Day in the life in Hamme – Sam, Nele, Roel, Moos & Woef!

09/02/2022

Een day in the life… Da’s een fotoreportage waarbij je totaaaal niet moet poseren. Ik ga je dus ook niet zeggen waar je moet staan! (dit doe ik normaal wel soms tijdens een gewone shoot) Je mag mij écht gewoon negeren en je gang gaan.

Bij zo’n reportage kom ik gewoon bij jullie langs en fototografeer ik het leven van alledag… Gewoon jullie, zoals jullie zijn. In jullie vertrouwde omgeving of op een uitstapje.

Sam deed Nele zo’n reportage cadeau voor moederdag; ze waren toen in verwachting van hun tweede zoontje. De ideale moment dus om zo’n reportage cadeau te doen. Die eerste momenten met een kleine baby is echt zo’n leuk moment om te fotograferen; z’n broertje die heel nieuwsgierig is en meeleeft, de hond die er uiteraard ook overal bij wil zijn,… Die momentjes zijn echt goud waard!

Uiteraard zijn er ook heel wat andere momenten die zo’n mooie foto’s verdienen maar ik merk dat een day in the life heel vaak geboekt word met pasgeboren kinderen. Ik raad ook steeds zo’n reportage aan in plaats van een fotoshoot met baby’s en peuters net omdat dit echt wel kostbare beelden zijn voor later.

Een day in the life reportage… Daar mag wat rommel bij, daar kan al eens een snottebel bij zijn, daar mag al eens een traantje bij gelaten worden, dat mogen alledaagse momenten zijn die we vaak vergeten fotograferen. Maar zo’n alledaagse beelden: dat zijn net degene die zoveel belangrijker zijn dan die ene “picture perfect” foto waarbij iedereen mooi lacht naar de camera. Neen; ge moet mij niet geloven, kijk vooral zelf naar de reeks foto’s hieronder 😉

Ik wil ook wel zo'n reportage!Contacteer mij

Hoe ga jij te werk?Contacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT