Trouwfotograaf in Dendermonde – Kelly & Lies

17/10/2019

Kelly & Lies stapten begin september in het huwelijksbootje, en ja, dat mag je letterlijk nemen want er kwamen boten aan te pas!
Hun feest was aan het water maar helaas viel het water ook soms uit de lucht…
Die regen, iets waar elk koppel een beetje bang voor is op hun huwelijk!
Gelukkig regent het nooit een hele dag en Kelly & Lies hadden superveel geluk, het regende enkel toen we binnen waren en zelfs de boottocht op het Donkmeer is nog kunnen doorgaan.

Het werd een gezellige trouw met enkel dichte vrienden & familie, lekker eten en een prachtig uitzicht op het meer. Net omdat ze met een kleinere groep waren konden er ook enkele verrassingen komen, over de boottocht heb ik al gesproken maar Kelly & Lies hadden nog iets in petto: er kwam een karikaturiste! Een hele fijne, originele herinnering voor vrienden en familie en tevens leuk voor mij om de reacties te fotograferen bij het zien van deze kunstwerkjes. 😉

Kelly & Lies waren ook zo’n koppel dat bij onze kennismaking al meteen zei dat ze niet plakten op foto. Ik hoor het wel vaker en dat heeft ook meestal te maken met het feit dat ze niet graag naar de camera lachen omdat die lach er dan zo geforceerd uitziet en dat snap ik, ik doe het zelf ook écht niet graag. Vandaar dat ik mij ook perfect kan inleven en zelf ook nauwelijks vraag om “eens mooi te lachen naar de camera” en kijk, zien ze er niet prachtig uit?

Weet je trouwens dat ik bijna een hele dag niet gereageerd heb op mijn naam?
Toch een beetje verwarrend hoor, zo’n huwelijk van naamgenoten!

Meer info over huwelijksfotografie

JA! Wij willen jou als fotografe

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT