Fotoshoot in Lokeren – Maud & Ayko

06/01/2020

Maud & Ayko zijn twee meisjes die heel graag voor de camera staan… Een fotoshoot was dan ook de perfecte cadeau!


Toen hun papa vroeg of ik bij hen thuis kon fotograferen werd ik heel even onzeker… Ik heb graag mijn ruimte om rond te lopen en ga graag naar plekken waarvan ik weet dat we verschillende opties hebben, maar een uitdaging mag altijd eens natuurlijk!


Aangekomen op de locatie zag ik al meteen verschillende opties, dat kwam wel goed dus!
Maud & Ayko zelf waren ook enthousiast, ze hadden al enkele outfits samengesteld dus we moesten zeker ook wel even tijd nemen om te wisselen… Aangezien ze heel graag op de foto staan besloot ik ook enkele echt geposeerde foto’s te nemen, deze twee hadden er helemaal geen problemen mee! Uiteraard blijf ik vooral fan van die spontane momentjes dus die probeerde ik er ook zéker in te steken en met succes! En ja… Als je als ouders een shoot boekt voor kinderen die graag op de foto staan, dan moet je er soms ook eens bijstaan natuurlijk… Onnozel doen mocht gelukkig wel van de fotograaf 😉

Deze reeks is vooral een mooie afwisseling geworden van echte portretten en beelden die de band tussen de zussen weergeven, ik was alvast tevreden en toen ik de foto’s afleverde kreeg ik meteen een enthousiast mail terug, altijd fijn om te horen dat de klanten even enthousiast zijn als mij!

Klik hier voor meer info over een fotoshoot

Wij willen ook zo'n shoot!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT