Fotoshoot met een tweeling!

13/12/2021

Lieven & Jolijn kregen een fotoshoot cadeau bij de geboorte van hun tweeling Jax & Stella en besloten de shoot te doen als hun twee kindjes 1 jaar werden. We kozen ervoor om naar de Paardeweide in Berlare te gaan voor een ongedwongen shoot met hun gezin.

Een van de eerste dingen die ik vroeg – en ze waarschijnlijk altijd als vraag krijgen – is of het niet lastig was, zo twee tegelijk? Hun antwoord was “Ja da valt wel mee, we zijn met twee eh” en het werd mij meteen duidelijk dat het wel goed zat voor dit jonge gezin. Deze vier hebben gewoon dubbel zoveel plezier!

Alles nemen hoe het komt en jezelf er niet te druk inmaken, dat moet sowieso met kindjes, maar da’s ook een mooie manier van leven gewoon. We stressen soms teveel en willen alles te perfect doen, maar daar dien je niemand mee, en al zeker jezelf niet 😉

Ik kende vooral Lieven van vroeger en keek er dus sowieso naar uit om het gezinnetje nog eens te zien en de shoot werd eigenlijk wel hoe ik hem verwachtte. Alles op’t gemak, heel spontaan, lachen als de kindjes begonnen wenen in plaats van gefrustreerd te zijn omdat er foto’s genomen werden (en hey, zo’n foto’s van wenende kindjes, da hoort er gewoon bij en die beelden zijn ook zoveel waard), een babbelke doen, de kindjes eten geven,… Top om zien hoe dit gezin het doet! Merci voor de fijne shoot!

Zelf ook iemand een fotoshoot cadeau geven, of jezelf gewoon verwennen? Dat kan zeker!

Ik wil ook zo'n mooie herinnering!Stuur mij een berichtje

Meer info over een fotoshootStuur mij een mailtje

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT