Herfstshoot in Berlare – Gorik, Lenie, Ellie & ?

30/01/2023

“Zeg, wij zijn intussen al op ons tweede dochtertje aan het wachten en het leek mij wel iets om eens wat leuke foto’s te maken nu we nog met ons drietjes zijn – maar gruwel bij het idee – en ik vind tegelijk jouw foto’s wel super!”

Dit berichtje kreeg ik enkele maanden geleden van Gorik en ik had meteen zin om dit gezin te fotograferen. Mensen die zelf niet graag voor de lens staan zijn vaak mijn favoriete klanten omdat die dan zeker wel naar elkaar gaan kijken en mij gaan proberen vergeten. En ge moet ook niet graag voor de lens staan, ge moet u vooral amuseren met u gezin als je mij als fotografe boekt.

Ik stond zelf ook nooit graag op foto en snap helemaal dat dat wat onwennig is in’t begin. Ik ga u dan ook echt niet zeggen dat ge mooi naar mij moet lachen, maar gun u die tijd met u gezinnetje. Lachen, spelen, knuffelen, genieten van de natuur & elkaar… Daar draait het om. En dat leg ik graag vast.

Die leuke speelmomentjes, het samen knuffelen of in de lach schieten van iets wat u kind zegt/doet. Dat zijn de beelden die ge wilt.

Een zwangerschapsshoot die niet onwennig aanvoelt, dat gun ik jullie ook. Lenie had graag een foto gewenst waar ze alleen op staat met die mooie bolle buik. Toen de shoot al even bezig was gingen we ervoor, ziet ze stralen! Veel tijd hadden we wel niet want Ellie wou er toch ook weer graag bij… Blijkbaar staat zij wél heel graag op de foto. 😉

We maakten ook nog vlug enkele foto’s van Gorik & Lenie apart en daar hebben we ook even ons best voor moeten doen. Ellie afleiden met een koekje en een kadrering waarop je haar hoofd net niet ziet werkte gelukkig wel en daarna kregen we zelf echt even de tijd voor wat foto’s van de trotse ouders samen.

Ik vond deze reeks alvast heel geslaagd en kreeg dan ook een berichtje dat ze niet konden kiezen uit al die mooie foto’s… Zeg nu zelf, zie je dat ze niet graag op foto staan of zie je vooral een mooi gezinnetje?

Hoe ga jij te werk?Contacteer mij

Ik wil ook zo'n foto's!Stuur me een mailtje

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT