Huwelijksfotograaf in Wetteren – Sarah & Kevin

28/02/2020

Een winterhuwelijk, iets voor jullie?
Voor Kevin & Sarah alvast wel. En wat voor eentje!

‘t Was een huwelijk gemaakt op maat van hen; geen uitgebreid diner, maar een receptie met aansluitend een dansfeest en friet met stoverij. En het was de max! Gewoon, een goed feest voor vrienden en familie met een smakelijk frietje. ‘t Is eens iets anders, maar ook supertof. Een huwelijk moet vooral op maat zijn van jullie, je moet doen waar je je zelf goed bij voelt. ‘t Is tenslotte jullie speciale dag!

Sarah was zwanger en kan gelukkig nog nét in haar kleed. Toch altijd spannend, trouwen met een buikje. Wel heel mooi om zien hoe ze haar hand heel vaak – bewust of onbewust – op haar buik legde, zo was hun eerste kindje er toch ook al bij.

Aangezien het in de winter snel donker en koud wordt, besloten we de fotoshoot te laten doorgaan in La Corderie in Hamme, het werd een intieme shoot met een koppel dat perfect bij elkaar past. We glipten wel nog even naar buiten en maakten daar mijn – en hun – favoriete foto. Vaak hebben ik en mijn koppels heel verschillende favorieten, maar deze keer was ik blij verrast 😀

Ik was nog nooit in de RIO in Hamme geweest, maar ik was blij verrast: een supergezellige zaal, ideaal voor een toffe avond met vrienden en familie.
Die vrienden besloten ook iets te doen en zetten een hele blind date op poten voor de newlyweds. Lachen gegarandeerd!

Kevin & Sarah, bedankt om voor mij te kiezen als fotograaf, ‘t was geweldig!

Willen jullie mij ook als fotograaf?

Meer info over huwelijksfotografie

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT