Trouwfotograaf in Zele – Tibout & Melissa

08/12/2021

Deze twee hun trouwalbum is net besteld, dus werd het eens tijd om ook wat foto’s te delen van hun huwelijk!

Tibout & Melissa besloten op twee dagen te trouwen; op dag 1 gingen ze naar het gemeentehuis in Zele voor het wettelijk gedeelte en twee weken later was er dan de grote dag!

Op voorhand voor de wet trouwen geeft je op de grote dag wat meer tijd en ademruimte, tijd om meer te genieten of om een beetje langer te slapen, dat kan ook natuurlijk 😉

‘t Was mijn eerste huwelijk dit jaar waarbij er terug wat meer mocht en amai… Ik heb ook echt meegenoten!
Van de eerste rustige momentjes bij het klaarmaken, de kleine stresskes, de trotse ouders en vriendinnen die de bruid zien transformeren en meehelpen om haar kleed aan te doen, naar de mannen waarbij het iets losser aan toegaat… tot aan de eerste blik!

Van de ceremonie in de kerk met een lach en toch ook wel wat traantjes, naar het weerzien met heel wat vrienden & familie. Naar de rustmomentjes en een petanque wedstrijd tussendoor, naar de koppelshoot: het rustmomentje met z’n tweetjes. En zo naar het feest.

Ik zag iedereen genieten, inclusief mezelf. Ik probeerde voor deze blog enkele van mijn favorieten te kiezen en het werden er meer dan 100… Want er zijn echt zoveel momenten die de moeite waard zijn: van de grootmoeder die even snel een dutje doet, naar de bruid die een traantje wegpinkt, de bruidegom die nog steeds verliefd naar zijn vrouw kijkt, de papa die nog snel een krant lees als zijn dochter geschminkt wordt,…. Moet ik nog zeggen dat ik graag huwelijken fotografeer of is’t duidelijk? 🙈

Meer info over mijn huwelijksfotografieStuur me een mailtje!

Hoe ga jij te werk?Vraag na of jullie datum nog beschikbaar is

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT