Mijn eerste covidwedding – Delfien & Benjamin

27/11/2020

Nu 2020 ten einde loopt wordt het eens tijd om nog wat te bloggen!
Begin augustus had ik eindelijk mijn eerste huwelijk… Begin augustus… Eigenlijk het midden van het huwelijksseizoen, maar helaas… Velen zagen hun plannen in het water vallen, mochten of konden niet trouwen, of konden niet trouwen zoals ze er al heel lang naar uit keken… De huwelijken van dit jaar zagen er heel anders uit dan wat er oorspronkelijk gepland was en veel koppels besloten dus al snel dat ze gingen wachten. In de zomer begonnen we terug wat verbetering te zien en Delfien en Benjamin besloten er voor te gaan, een klein huwelijk, met alleen de dichtste vrienden en familie, dat kwam goed!

Helaas werd alles toch terug een beetje strenger in augustus en moesten ze hun plannen nog eens aanpassen. Maar ze bleven ervoor gaan en ik heb ze echt geen moment horen klagen.
Zo een positief koppel, ik had mij geen beter eerste covidhuwelijk kunnen voorstellen!

Daar stond ik dan, ‘s ochtends. Terug een beetje meer stress dan anders… ‘t Was weer even geleden dat ik nog huwelijken mocht fotograferen, gaan ze heel anders zijn? Gaan mensen er van kunnen genieten? Kan ik dat nog? De deur ging open, Delfien was heel opgewekt, ik nam mijn camera… ‘t Was of ik nooit gestopt was!

Ja, het was een beetje anders. Geen duizenden kussen en geen 100 man, maar wel met een hechte groep vrienden en familie die mee kwam ontbijten (op een gepaste afstand, buiten, en met supermooie versiering), mee kwam kijken aan het gemeentehuis, juichte, lachte (al was dat moeilijker te zien dan anders onder zo’n masker) en uiteraard ook met heel veel liefde. Want dat is er nog steeds. En dat mag nog steeds gevierd worden!

‘t Is een vreemd gevoel wel, in de namiddag al terug naar huis kunnen gaan en niet tot ‘s nachts blijven om dancemoves vast te leggen. Maar dat feestje, dat komt er zeker ooit eens van, daar ben ik zeker van. En Benjamin & Delfien, die genoten en straalden. En ik ook!

Benjamin & Delfien, nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme, bedankt om de liefde te vieren in een jaar als 2020, en bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Zo'n huwelijksfoto's willen wij ook!Vertel me jullie plannen!

Meer info over huwelijksfotografieContacteer mij!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT