Trouwen in tijden van corona – Taike & Pieter

08/02/2021

2020 was voor ons allemaal een vreemd jaar, wat begon als “enkele weken thuisblijven om onze zomer te redden” werd helaas een heel jaar met veranderende coronamaatregelen. Ook nu is het einde helaas nog niet helemaal in zicht. In 2020 beslisten heel wat koppels om hun huwelijk een jaar uit te stellen, maar er waren ook koppels die – wanneer het mocht – beslisten om er toch iets heel speciaal van te maken, zij het covidproof.

Een van deze koppels waren Taike & Pieter, ze beslisten er ondanks de vele onzekerheden toch voor te gaan en hadden het geluk om tijdens een “versoepeling” te kunnen trouwen. Mits wat aanpassingen werd het toch een supermooi feest van een supermooi en keitof koppel! En ja hoor, er werd zelfs gedanst – flink aan tafel weliswaar, maar daarom niet minder enthousiast!

Na al de beproevingen die een trouwend koppel in 2020 al moest doorstaan hadden we gehoopt dat de zon ging stralen maar het werd ook een van de natste dagen van 2020. Pieter & Taike, die heb ik niet horen klagen! Met zo’n positieve ingesteldheid kon de dag zeker niet meer stuk!

Weer of geen weer, een beetje extra maatregelen of niet… Elk huwelijk is supermooi, want hetgene dat echt telt – jullie liefde voor elkaar – is altijd aanwezig en kan altijd gefotografeerd worden, en daar komt niets tussen!

Taike & Pieter, nog eens een dikke merci om voor mij te kiezen als fotograaf en nog een grotere merci voor het supermooie covidproof huwelijk! ‘t Deed zoveel deugd om nog eens te doen wat ik het liefste doe!

Hoe ga jij te werk?Vertel me jullie plannen!

Meer info over huwelijksfotografieCheck of jullie datum nog beschikbaar is!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT