Trouwen in Zele – Rani & Ben

25/03/2022

“Trouwen met je beste moatje” stond er op het misboekje van deze twee… En dat ze naast geliefden ook beste moatjes zijn zie je!

Apart klaarmaken? Niets voor hen! Ben wachtte gewoon “geduldig” af toen Rani geschminkt werd… ‘t Is eens iets anders en ik vond het ook geweldig om foto’s te maken van Ben die op zoek was naar dingen om te doen want wachten duurt blijkbaar wel lang 😉

Samen naar de kapper, waarom niet? Ik blijf erbij: trouw voor jullie zelf en kies wat er goed voelt voor jullie. ‘t Is jullie liefde die gevierd wordt en geniet er vooral van!

Vorig jaar waren er nog enkele restricties dus hun trouwdag was een beetje korter dan “normaal” maar zeker niet minder leuk zo met dichte familie & vrienden. Dat feestje gaat dit jaar door – zo twee keer feesten, de max toch?
Rani & Ben besloten dus om de openingsdans tijdens de receptie te doen… Zo hadden ze hun dans toch al!

Trouwens: even een pleidooi voor kinderen tijdens jullie viering: laat die zeker meekomen, dat zorgt voor extra sfeer en grappig foto’s! Laat ze gerust rondlopen, ‘t moet allemaal niet zo stijf zijn 😉 Niet overtuigd? Scroll zeker even verder!

Rani ken ik eigenlijk al heel lang, vroeger gingen we zelfs samen op weekend met ons gezinnen. ‘k Vond het dan ook keileuk toen ze mij vroegen om hun trouw te fotograferen – en hun dag zelf verplaatsten omdat ik niet kon… Wat een compliment!

Ben & Rani, nog eens merci dat ik erbij mocht zijn, en merci dat ik ook al foto’s mocht maken van de eerste momentjes met jullie zoontje! Ge zijt een topkoppel en een mooi gezinnetje!

Hoe ga jij te werk?Vraag na of jullie datum nog beschikbaar is

“Gaan we zo ies doen? Die foto gaat Lies nooit online zetten…” Haha, als ge mij uitdaagd 😉
De fotoshoot afronden nét toen het begon te regenen… kunnen we!

Meer info & prijzenContacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT