Trouwen in Sint-Katelijne-Waver – Olivier & Hanne

12/11/2019

Heel lang geleden woonden Olivier & ik in dezelfde straat en gingen we naar ‘t schooltje op den Heikant. Nu we een beetje groter zijn was ik heel blij dat ik hem nog eens zag én zijn huwelijk mocht fotograferen! ‘t Is altijd leuk als oude bekenden aan mij denken om hun speciale dag te fotograferen maar blijkbaar was het ook Hanne die meteen dacht aan mij als fotografe voor hun huwelijk. Ze zag mij enkele jaren geleden ook al bezig op de trouw van Frederik & Maxime en was blijkbaar toen al fan van mijn foto’s!

Aangezien ik de familie van Olivier dus al wat ken wist ik gewoon dat het een goed feestje ging worden en ik had geen ongelijk!
Er werd heel wat afgelachen en gefeest en er waren ook wat “speciallekes”: de hele kerk die spontaan “ik hou van u” begint te zingen bijvoorbeeld en Olivier die Hanne verraste met een heuse choreografie die hij samen met zijn neven en twee nichten (die alles in goede banen moesten leiden) danste!

Aan sfeer ontbrak het alvast niet die 5de oktober. En niet alleen de sfeer zat goed, maar de locatie was ook helemaal top!
Geniet vooral even mee van de liefde, het enthousiasme, het plezier en de locatie op onderstaande foto’s! 😉

Olivier & Hanne: nen dikke merci dat ik erbij mocht zijn, ‘t was een droomhuwelijk!

Meer info over trouwfotografie

Willen jullie mij ook als fotograaf?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT