Trouwfotograaf in Wetteren – Katrijn & Jasper

15/04/2022

We gaan even terug naar het najaar van 2021… De regels werden soepeler en deze twee hadden dus geluk dat hun uitgestelde huwelijk kon doorgaan hoe zij dit graag hadden.

Een huwelijk met hun baby erbij – die toch soms ook met de aandacht ging gaan lopen, een huwelijk waarbij ze eindelijk heel wat vrienden & familie terug konden zien, een huwelijk op maat van Katrijn & Jasper, mét lekkere pizza! (Ge moet niet altijd een fancy diner geven – pizza is ook steevast een succes!)

Katrijn & Jasper zijn echt een geweldig koppel, zie ze samen schattig zijn!

‘t Werd een hele relaxte dag daar in Wetteren: trouwen voor de wet in intieme kring met enkele traantjes van geluk, gezellig thuis lunchen met de familie, een fotoshoot, nog snel even zelf helpen met de zaal te decoreren en dan hun vele vrienden & familie terugzien. 

Voor die fotoshoot gingen we trouwens gewoon in hun straat – ze hadden graag een meer industriële sfeer en er waren net verbouwingen bezig… De ideale plaats dus om even enkele foto’s te nemen. Ik ben alvast fan!

Een voordeel aan thuis lunchen: je kan nog van kousen wisselen als de familie ze niet mooi vindt… :’ )

Ik mocht nog eens een hele dag blijven voor hun trouw en amai, ‘t was geweldig om terug een normaal huwelijk te hebben. De max ook hoe iedereen meehielp en de tafels opzij begon te zetten voor het dansfeest. En of het een feestje was! 

Katrijn & Jasper, een dikke merci dat ik erbij mocht zijn… Ik heb er van genoten!

Meer info & prijzenVraag na of jullie datum nog beschikbaar is

huwelijksfotograaf Lokeren

Hoe ga jij te werk?Stuur me een mailtje

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT