Trouwfotograaf in Zele – Laura & Arnout

09/01/2020

Laura & Arnout… Wat valt er te zeggen? Een prachthuwelijk, dat was het! Twee superlieve, toffe mensen die zoveel liefde hebben voor elkaar, hun vrienden en familie… Een huwelijk draait vooral om mensen maar dat mooie herfstzonnetje: dat hebben ze er zéker bijverdiend! Echt, ik word steeds meer fan van trouwen in de herfst met zo’n zon en alle kleuren!

En dat herfstzonnetje, dat was er al bij toen Laura zich klaarmaakte… Zij had soms wat last door de zon die in haar ogen zat, maar ik? Ik was megablij als fotograaf want ik kon wat spelen met licht en schaduw! Oh, en de kat kwam ook nog kijken! Ja, ik ben een grote dierenvriend en probeer die dan uiteraard ook eens op de foto te zetten. 😁

Een huwelijk in Zele is – ook al woon ik nu in Lokeren – toch nog altijd een beetje een thuismatch met zoveel bekende gezichten en bekende plaatsen. De fotolocatie was voor mij wel een verrassing: een tuin in het midden van ‘t centrum met heel veel leuke plekjes om de mooiste portretten te maken!

Als er KLJ’ers trouwen is er ook meestal een vendel- en wimpelnummer na de mis: een superfijne traditie van toch wel de leukste jeugdbeweging van het land, al blijf ik toch eentje van “den Heikant” in plaats van “Zeel-Centrum” 😉

Met zo’n toffe bende was ik er ook zeker van dat het huwelijksfeest de moeite ging zijn en ik kreeg geen ongelijk; heel veel verrassingen voor de bruid en bruidegom en een feestje tot in de vroege uurtjes (al was ik een beetje kapot na zo’n 15 uur werken dat ik toch iets voor de zon opkwam naar huis gegaan ben… 😅)

Laura & Arnout: nog eens een dikke merci voor het vertrouwen en het supermooie huwelijk!

Ook een trouwfotograaf nodig?

Mij als fotografe op jouw huwelijk?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Stuk voor stuk prachtige foto’s! Toen we ze de eerste keer zagen, hebben we veel gelachen, geknikt naar elkaar, bij momenten waren we ontroerd. Bedankt, Lies!

Heel graag gedaan Laura, blij dat jullie zo tevreden zijn!

Wat een mooie selectie heb je gemaakt Lies! Bedankt om die mooie dag voor ons vast te leggen! Ik krijg bijna tranen in de ogen bij het zien van al die prachtige foto’s die bijzonder goed de sfeer weergeven van deze fantastisch mooie dag! Dikke merci!

Ooh An bedankt voor de lieve woorden! Da’s met veel plezier gedaan, ‘t was een topdagske!

ADD A COMMENT