Trouwen in Zele – Elke & Preben

22/02/2023

Elke & Preben wisten wat ze wouden, zich vooral amuseren op hun trouw. Een huwelijk met een feest voor de vrienden & familie. En ook voor Cis, hun zoon die alles vanop de eerste rij mocht meevolgen.

Ik kwam ‘s ochtends terecht in een tof gezelschap dat wel hield van grappen maken en onnozel doen. Zo ging het ook ook de hele dag door, wat tot heel wat leuke beelden leidde.

Mijn favorieten?
De mama die nog snel even stofzuigt zodat er toch geen stof te zien is op de foto’s, de kat die toch ook wat wel meegenieten van de hapjes, grappige foto’s die getoond worden vanop de smartphone, met de slippers tussen de confetti lopen,… En ik kan zomaar doorgaan!

De liefde en vriendschap spat ook van de beelden en ik vond het ook geweldig om Cis zijn reacties telkens te fotograferen. De blik bij het klaarmaken, het goedkeuren van de “officiële eerste foto” in’t gemeentehuis,… Superleuk om zien!

Hun feest ging door in’t Fabriek in Baasrode, de perfecte locatie voor wie al wel eens een feestje wil! Als fotograaf was ik ook heel gelukkig, dat licht bij de openingsdans zorgde voor enkele van mijn favoriete dansfoto’s van dit jaar!

Elke, Preben en Cis, bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik heb ervan genoten!

Hoe ga jij te werk?Vraag na of jullie datum nog beschikbaar is

Ik wil ook zo'n foto's!Contacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT