Zwangerschapsshoot in Lokeren – Linde & Jens

28/04/2021

Ik word meter binnen enkele weken!
Het kindje van mijn zus & haar vriend gaat sowieso heel wat op de foto staan, maar voor ik mijn metekind ontmoet en fotografeer, vond ik toch dat er ook al foto’s mochten zijn van het kindje in de buik. Zwanger zijn is toch ook een hele speciale periode en ook daar mogen geen foto’s van ontbreken!

Aangezien ik foto’s nog altijd de perfecte cadeau vind, voegde ik ook de daad bij het woord en kregen Linde & Jens een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot. We spraken af toen we nog een 4-tal weken moesten wachten tot de geboorte. Een mooie, warme dag in april aan de Spletterenbrug. Een beetje onwennig begonnen ze aan de shoot. Ja, ook als je de fotograaf kent kan het raar om voor de camera te staan 😉 Ook het feit dat het een warme dag was en er dus veel wandelaars en fietsers op pad waren kan er iets mee te maken gehad hebben… Ik besloot dus al snel om een iets minder druk stukje natuur op te zoeken, zodat we wat minder gestoord werden door voorbijgaande mensen. Beter voor mij, omdat ik tussendoor minder moest stoppen omdat er iemand in mijn beeld kwam, en beter voor Jens & Linde omdat ze zich minder bekeken voelden, een win-win dus!

Na een korte wandeling – dat gaat soms niet meer zo lang als je een kind meedraagt 😉 – en heel wat foto’s was ik alvast tevreden met het resultaat. Ik ging blij naar huis en was heel enthousiast om de reeks af te werken en voila, hieronder kan je het resultaat zien!

Ons mémé kreeg alvast een print voor haar verjaardag, en ons mama, die wil er ook nog eentje natuurlijk! En Linde & Jens, die zijn ook heel blij met het resultaat! 😉

Ik wil ook zo'n mooie herinnering!Stuur mij een berichtje

Meer info over een shootMail mij met je vragen

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT