Huwelijksfoto’s in Zele – Thomas & Kimberly

17/01/2022

Thomas & Kimberly ken ik al van in mijn jeugd toen we samen in de KLJ zaten en sindsdien mocht ik al heel wat belangrijke momenten in hun leven fotograferen. Wat was ik blij toen ze mij ook weer vroegen om er bij te zijn op hun huwelijk. Voor hen was het een evidente beslissing… Maar mijn hart maakt toch nog altijd een sprongetje wanneer mensen steeds weer voor mij kiezen als fotograaf!

Trouwen in juni, dat was hun plan en ook al waren er nog restricties; hun trouw zou doorgaan. Ze kozen ervoor om hun huwelijk enkel met familie te vieren; een middagmaal in open lucht nadat ze trouwden in Zele. Dat feestje moest wél met een openingsdans zijn en uiteraard met heel veel plezier.

Mensen die Kimberly kennen weten ook dat ze een aanstekelijke lach had, en die lach was ook op hun huwelijk niet weg te denken. Als er een koppel is dat constant aan het lachen en plezier aan’t maken is: dan zijn het deze twee wel!
Hun kinderen mochten uiteraard ook niet ontbreken op hun huwelijk; die waren soms wel wat verlegen – geen idee van wie ze dit hebben 😉 – en er moest soms ook getroost worden. En dat zijn zeker ook mooie momentjes om later op terug te kijken.

Ik heb mij alvast weer goed geamuseerd en kijk er naar uit om jullie nog heel lang te volgen als fotografe. Nog eens bedankt dat ik er bij mocht zijn!

De zomer van 2022 begint mooi vol te geraken, wil je mij er nog bij als trouwfotografe? Contacteer mij dan via onderstaande links!

Hoe ga jij te werk?Vraag na of jullie datum nog beschikbaar is

Wat als je riem te groot is?
Uiteraard fotografeerde ik de kat des huizes ook weer 😉
Pro tip voor iedereen met hakken: verstevig je voeten voor je blaren krijgt 😉
De burgemeester moest die speciale ringen toch ook eens van dichterbij bekijken!
Troosten… Het hoort er ook bij.
Nog altijd geen pijn dankzij die plakkers!

Bloemen: Koket

Meer info over huwelijksfotografieContacteer mij

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT