Huwelijksfotograaf in Halle – Sara & Jeroen

huwelijksfotograaf Halle

Sara & Jeroen; twee superlieve mensen die hun huwelijk helemaal op maat vierden.
De dag van hun huwelijk zelf kozen ze ervoor om in kleine kring te vieren. Dat deden ze in museum en archief den AST waar Sara werkt. Na een gezellige receptie met zelfgemaakte hapjes kregen we een rondleiding in het museum bij, heel atypisch, maar heel Sara & Jeroen!

Na hun wettelijke trouw trokken deze twee op huwelijksreis om pas daarna te vieren met alle vrienden & familie. Een fuif tot in de vroege uurtjes was niets voor hen, maar desserts?! Daar zeggen ze allebei geen neen tegen. De keuze om een middagfeest met een heuse desserttafel te geven was dus snel gemaakt. De locatie – de papiermolen in Herisem – was weer supermooi, de desserts waren lekker, het weer zat goed en het gezelschap heel fijn. Alles wat een huwelijk nodig heeft dus. Nog eens bedankt voor de twee leuke dagen!

Een huwelijk met een groot feest of eentje zoals Sara & Jeroen? Ik heb ze allebei heel graag, laat mij vooral weten wat jullie het liefste hebben en ik kom met plezier langs om voor mooie herinneringen te zorgen!

Meer info over huwelijksfotografieVertel me jullie plannen!

Wij zijn op zoek naar een fotograaf

Add comment

Next post Huwelijksfotograaf in Wetteren – Sarah & Kevin
image/svg+xml

Menu

Follow me

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Recente berichten